Despre Noi

Un business tânăr, născut în timpul pandemiei

Suntem un brand de decorațiuni interioare, realizate manual în București. Am fondat The Modernium in primavara anului 2020, din pasiunea pentru artă, design și meșteșug. 

Totul a pornit de la nevoia de a avea un obiect cu un design unic, care să fie estetic, dar și funcțional. Initial am inceput sa lucram cu cimentul, apoi ne-am indreptat atentia spre materiale mai sustenabile.  

Pe site-ul nostru veți găsi cam tot ce știm noi să facem.

Produsele noastre pot deveni cadouri inedite pentru iubitorii de artă și plante. 

Unde ne mai puteți găsi produsele

Unde mai puteți găsi o parte din produsele afișate pe site: Modul Carturesti, Monoton Shop (doar in magazinul fizic) Mesteshukar Butiq și Alb Alb.  Uneori, ne găsiți și la magazinul de plante Plantropic.

the Makers

Mihnea Mocanu

Absolvent al Facultatii de Design de Produs, din Bucuresti, Mihnea este un tânăr pasionat de artă și design, atent la detalii și meticulos. Mihnea realizează grafică digitală, desen de mână și tehnic și îi place să realizeze obiecte din diverse materiale.  În cadrul Modernium, Mihnea se ocupă de finisarea produselor, asigurându-se că acestea îndeplinesc un anumit standard de calitate.

Corina Mișu

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Corina este pasionată de filologie, artă și design.  Dragostea pentru artă a apărut în copilărie, dar s-a dezvoltat la finalul facultății când a redescoperit pasiunea pentru pictură și fotografie. Corina realizeză ilustrații botanice în acuarelă.  Când vine vorba de produsele Modernium, îi place să experimenteze cu culori vibrante.
Coșul tău
0
Copy link
Powered by Social Snap