Livrare si Retur

Livrarea produselor

Pentru comenzile de minim 600 lei, transportul este gratuit.

Metode de livrare:

1. Prin curier rapid, durata 24-72h.

Posta Panduri: Bucuresti: 19 lei, National: 25 lei

Same Day: Bucuresti: 20 lei, National: 26 lei

2. Ridicare personala de la Pachetomate (pentru clientii din Bucuresti):

Termene de livrare

Livrarea se face doar pe teritoriul României:

  • între orele 8.00 – 18.00 Luni – Vineri

*in functie de curierul zonal, programul poate varia

Livrarea produselor din stoc se va face în maxim 2 zile lucratoare pe teritoriul municipiului Bucuresti si in termen de 3 zile lucratoare oriunde in tara, de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată.

Conditii de livrare

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Exceptii

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de https://themodernium.ro

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

După o încercare de livrare nereușita din culpa clientului, efectuata de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.

RETUR

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat recomandam sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Înainte de achiziționarea unui Bun de pe site-ul nostru, vă rugăm să vă asigurați că ați citit toate specificațiile produsului.

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

  • Coletele prezintă deteriorări severe;
  • Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, pentru  comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Va fi rambursata doar valoarea produselor, nu si taxa de transport.

Nu este permis returul în cazul produselor confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate.

 

Coșul tău
0
Copy link
Powered by Social Snap